Poľnohospodárstvo, poľnohospodárska technika, stroje
FAQ   Hľadať   Zoznam užívateľov   Užívateľské skupiny   Registrácia   Nastavenia   Súkromné správy 
 Prihlásenie
Obsah fóra agroserver.sk -> Traktory -> New Holland 8010
Autor Správa
neri

Založený: 25 február 2010

PríspevokZaslal: Št február 25, 2010 8:15 am    Predmet: New Holland 8010 Odpovedať s citátom

Nemáte niekto skusenosti s touto značkov.
Návrat hore
Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Jozef

Založený: 06 marec 2010

PríspevokZaslal: So marec 06, 2010 7:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ja chodím N.H T8040 a mám za tým sejačku Rapid 6000S...tak ak potrebuješ pomôcť s niečím kľudne sa pýtaj... Confused
Návrat hore
neri

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 10:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom

Nazdar kolega,ja za tým ťahám vaderstat rapid 400 a zaujma ma či chodiš s trktorom na plný plyn.Lebo mne odporučaju jazdiť na cca.2000 ot.minutu a kolko nafty ťi vychádza na 1 ha. pri sejbe. A potom tak všeobecne čo hovorýš na tento stroj, a koľko spravýš do roka mth.
Návrat hore
Jozef

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 3:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

no ja pri sejbe chodim 2000 o.min ale zaleźi jaku parcelu robim . Za rok 1300 mth teraz zaćnem stim 3 rok .pri sejbe 10l ma spotrebu . A ti ? no treba pozerat´źe ja mam t 8040 a 6m rapid .Ti kolko rokov jazdiš? DNESKA BUDEM NETE Smile
Návrat hore
neri

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 6:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak to som trafil lebo ja začínam tiež tretiu sezonu, ale mth. spravím len okolo 1000 ročne. Mám síce slabší traktor no na 1ha.si potiahne aj 12-13 litrov, vela záleži aj od podmienok.Ja som z okolia Prievidze a máme tu dosť tažké zeme a nie moc veľké plochy.A ešte by ma zaujmalo či ste nadstavovali ventily po 2100 .mth ako je to písane v príručke a aké používaš oleje,zatial čav
Návrat hore
Jozef

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 7:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tak ja sice zacinam 3 sezonu s tymto traktorom ale predtym som jazdil na Forde 240koni 12 rokov a predtym 6 rokov na skoda 180-tke. A tento traktor T8040 na kt. jazdim teraz ked sejem repku tak 10 litrov,ale ked sejem psenicu tak aj mne potiahne 13 litrov. No mas pravdu, zalezi od podmienok. Ventily som nastavil tak ako knizka pise a teraz po zaruke davam do toho shell oleje. Nechce sa mi pozerat na nete takze ty mas kolko konovy traktor? a ake chyby si na nom uz mal? A takú 4-metrovu sejacku som mal na 1 den na vyskusanie ale velmi sa mi to nepacilo lebo velmi tazko sa snim presuvalo na cestach.A na tomto 6 metrovom sa daju obidve ramena pekne zlozit. Mam na tom 3000 ha a teraz som menil puzdra na zadnych kolesach,lebo tak boli vybite puzdra ze niekde skoro ani neboli. Zatial cav
Návrat hore
neri

PríspevokZaslal: Ne marec 07, 2010 8:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Tá moja 8010 ma 210 koní a v navýšeni až 250 na tu sejačku akurát. Máš pravdu po ceste je to celkom zaujmavé, niektoré naše cesty nie su na 4metrové stroje stavané. Zasial som snov 1700 ha. a momentálne som pozhadzoval zadné výsevne bodky, lebo su už zodraté a treba ich aspon povyvárať. Na traktore mám pokazený palivomer takže ukazuje čo sa mu chce a vymeniť mi ho nechcu že je drahý,to je zatial jediná závada a dufam že to tak ostane.Predtým som jazdil na zetore 8245, 15 rokov a ani stým som nejaké problémi nemal.Vyzerá to tak že tie traktory žeru rovnako, lebo pri repke je spotreba aj u mna 10l. Napíš z akej si oblasti, ahoj
Návrat hore
Jozef

PríspevokZaslal: Po marec 08, 2010 9:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Ahoj. Rozmyslal som ze by sme si mohli pisat cez e-maily, pretoze tam sa daju posielat aj fotky a aj videa a bolo by to ovela lepsie ako tu. Len by som potreboval aby si mi poslal svoju e-mailovu adresu ak teda nejaku mas. Mohli by sme si pisat tam a ak to nie je mozne tak by sme mohli skusit sukromnu spravu kt. je na tejto stranke a ak ani to nepojde tak by sme boli v kontakte tak ako doteraz. zatial cav
Návrat hore
neri

PríspevokZaslal: Št marec 11, 2010 5:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom

Posielam adresu ako suk.správu ahoj.
Návrat hore
Pridať novú tému   Zaslať odpoveď   
Zobraziť predchádzajúcu tému
Zobraziť nasledujúcu tému
Obsah fóra agroserver.sk